لوکاپرو ؛ سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به تخلفات رانندگان، اظهار کرد: برابر آئیننامه راهنمایی و رانندگی در صورتی که رانندگان مرتکب تخلفی شوند پلیس به عنوان مجری با آنها برخورد میکند و با توجه به نوع تخلف میزان مبلغ جریمه متفاوت است.
وی در ادامه با اشاره به درآمدهای حاصل از جریمهها بیان کرد: بخشی از این درآمدها برای پرداخت حقوق کارکنان، بخشی دیگر به حساب راهور و بخشی دیگر نیز خرج افزایش تجهیزات و بروز رسانی امکانات میشود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در پایان عنوان کرد: رانندگان باید هرچه سریعتر نسبت به پرداخت جریمههای خود اقدام کنند،چرا که پس از گذشت زمان اعلام شده جریمهها دوبرابر خواهد شد و برابر آئین نامه نیز آن دسته از رانندگانی که خلافی خودروشان از مرز 10 میلیون ریال عبور کند، توقیف و به پارکینگ منتقل میشود.
درامدهای حاصل از جریمه ها صرف خورد و خوراک و خوشگذرانی مامورین میشود. یه دونه مرغ رو چهار تیکه میکنند عین کروکدیل میخورند
90% جریمه ها پول زور و نا حق هستند که پرداخت کنندگان اصلا راضی نیستند من خودم تا حالا چندین بار نا حق جریمه شدم تمام مدارکم تکمیل بود نه سبقت و نه سرعت غیر مجاز داشتم جناب آقا پلیسه بهم گفت حالا که اومدی باید یه چیزی بدی و بری…! میگفت من باید این برگ جریمه ها رو تا عصر تموم کنم از این ها گذشته خیلیاشونم جریمه نقدی میگیرند مثلا اگه جریمت 20 تومن باشه 10 تومن نقدی میگیره بنظر شما این پولهایی که اینجوری مردم جریمه و سرکیسه میکنند و بعنوان حقوق سر سفره زن و بچه هاشون میبرند حلاله؟!
خدایش ما که تا حالا این چیزا که شما نوشتید تا حالا ندیدیم
نیروی انتظامی بجای اینکه روی اصلاح جاده ها و احداث پارکینگ و محل مناسب توقف خودروها نظارت و تعصب داشته باشد همواره خوشحال ازین است که روز بروز نرخ جریمه و تعداد آن افزایش میابد و درآمدهای سازمان رو به گسترش باشد. به طور مثال من در شهر کوچک شهرکرد زندگی میکنم. در محلی که بیمارستان اصلی استان واقع است به حدی خیابان تنگ و کوچک است که حتی تردد آمبولانس و یا خودرو بیماربر به سختی صورت میگیرد. مامورین امر همواره در پایان شیفت کاری با لبی خندان و خرسند ازینکه چند دفترچه جریمه مصرف کرده اند به آغوش یگان مربوطه باز میگردند . چند سال قبل در زمان احداث این بیمارستان عظیم هیچگاه نیروی انتظامی استان به مودیان ساخت پروژه در خصوص تعیین تکلیف محل توقف خودروهای بیماران و یا همراهان آنها تذکر نداده است و پیمانکاران مربوطه هرگونه که دلشان خواسته کار کرده اند در حالیکه ملک متعلق به بیمارستان کاشانی بسیار وسیع و در اوایل دهه 50 شمسی اختصاص یافته و قابلیت توسعه بیمارستان تا چند برابر فعلی را دارا میباشد.
با تشکر از سایت.