آسیبهای وارد شده به بدنه خودروها انواع مختلفی دارند. بسیاری از ضربات و فشارهای وارد شده به بدنه اتومبیلها، ممکن است ناحیهای از آن را دچار شکستگی یا ترکخوردگی کند. متخصصان حوزه تعمیرات خودرو، برای رفع شکستگیها و ترکخوردگیهای بدنه اتومبیلها از راههای مختلفی استفاده میکنند که یکی از عمومیترین این روشها استفاده از بتونه سنگی و بتونهکاری ناحیه آسیب دیده است. بتونهکاری بخشی از پروسه صافکاری بدنه خودرو است که اهمیت بسیاری دارد.
انواع بتونهکاری بدنه خودروها
بتونهکاری بدنه خودرو، بسته به آسیب وارد شده به اتومبیل به دو شکل انجام میشود. روش اول بتونهکاری از طریق تزریق بتونه سنگی به میان شیارهای ترکخوردگی و شکستگیها است؛ این روش در پروسه صافکاری بدون رنگ انجام میپذیرد و فقط برای شکستگیهای کوچک و فرورفتگیهای کم عمق است. بتونهکاری بدنه اتومبیلها در پروسه صافکاری بدون رنگ، با استفاده از بتونههای رزینی صورت میگیرد و معمولا قبل از تزریق با رنگهای مخصوص خودرو حل میشوند. در روش بتونهکاری تزریقی، فقط از لیسه استفاده میشود و خبری از سمپاده نیست؛ زیرا در این روش عمق بتونه سنگی بسیار کم است و سمباده زدن میتواند به بدنه خودرو آسیب وارد کند. بتونهکاری تزریقی همیشه مناسب نیست و متاسفانه بسیاری افراد برای اینکه بدنه خودرو خود را رنگ نکنند از این روش استفاده میکنند؛ اما در صورتی که لایه زیرین ناحیه آسیب دیده صیقل نباشد بتونهکاری تزریقی میتواند باعث ایجاد ظاهری بد و نامناسب در قسمت آسیب دیده شود. روش دیگر بتونه زدن بدنه اتومبیل، بتونهکاری عمیق و با استفاده از سمباده است. بتونهکاریهای عمیق در پروسه صافکاری با رنگ استفاده میشوند. در بتونهکاری عمیق، فرد متخصص ابتدا ناحیه آسیب دیده را سمباده زده و سپس با بهرهگیری از یک سمباده سنگی قوی، تمام سطح آسیب دیده را بتونه میکند؛ سپس با استفاده از لیسه بتونه را در تمام نقاط پخش میکند تا سطح صیقل و یک دستی بر روی بدنه اتومبیل شکل بگیرد. پس از خشک شدن نسبی بتونه در پروسه بتونهکاری عمیق، متخصص با بهرهگیری از کد رنگی خودرو، ناحیه آسیب دیده را رنگ میکند.
در نظر بگیرید بتونهکاری یک امر تخصصی است و اگر به درستی انجام نپذیرد، ممکن است نتیجه مطلوبی نداشته باشد؛ از این رو متخصصان ما در مجموعه لوکاپرو، با استفاده از بهترین بتونههای سنگی و سلولزی، قادر به انجام امور صافکاری و بتونهکاری خودرو شما هستند. کافی است با شمارههای مندرج در وب سایت لوکاپرو تماس حاصل بفرمایید تا تیم تخصصی ما در اسرع وقت در محل مورد نظر شما حظور یابند.
اهمیت پولیش بعد از بتونهکاری
متخصصان لوکاپرو معتقد هستند که هر چه بتونهکاری دقیق انجام شود باز هم در پایان پروسه صافکاری، محل بتونه شده نیاز به پولیش دارد؛ زیرا متریالهای استفاده شده در بتونههای سنگی به شکل سیال هستند و معمولا بر اثر برخورد ذرات معلق در هوا با ناحیه بتونه شده، محل آسیب دیده دچار زبری و ناهمواری میشود، پس بهتری است پس از بتونهکاری و صافکاری محل ترمیم شده پولیش شود؛ از این رو متخصصان ما در مجموعه لوکاپرو، با استفاده از دستگاههای پولیش و همینطور بهترین محلولهای پولیش و واکس، قادر به انجام امور پولیشکاری خودرو شما هستند.
اگه فیلمشم بود خوب بود .مرسی